You are who you are, be proud.

Det är aldrig värt att ändra på dig själv för att någon annan ska få upp ögonen för dig, hade man brytt sig om dig hade man accepterad dig för den du är och inte för den du borde vara. Visst, har man skitkass attiyd eller kanske känner behovet av att mörda folk är det väl dax att ändra på sig eller uppsöka en psykolog, men det är inte just den här typen av förändring jag vill framföra. 
 

Vi lever tyvärr i en för det mesta hemsk värld idag där teknologin har tagit över, barn är inte längre barn och samhällsidealet har tagit fler liv än vad vi någonsin kunnat ana. När vi kollar på oss själva i spegeln så ser vi alltid något som inte duger, för mycket finnar, för stor näsa, för små bröst, för liten rumpa, ölmage, för små armar, för smala ben, för tjocka lår, för många dubbelhakor, ja som ni ser kan man ju rada upp en väldigt massa orsaker till varför man inte duger. Min fråga är, duger du inte för dig själv eller är du rädd att andra ska tycka att du inte duger? Min största fråga är nog ändå, sen när tillät vi andra att bestämma vad som är vackert och inte vackert? Sen när började vi försöka tillfredsställa alla förutom oss själva?
 
Har vi blivit så svaga i oss själva att vi låter andras åsikter om skönhet vara våra egna åsikter? Vad är vi rädda för? Att sticka ut? Att inte bli accepterad? Att du ska få leva ensam resten av livet? 
 
Vi har alla våra brister och det handlar inte om att försöka bli av med dessa brister utan att faktiskt hitta någon som kan acceptera dom och ändå villkorslöst älska dig. Den här världen är inte perfekt, vi som lever i den här världen är inte perfekta och perfektion existerar inte i den här världen. 

janssonliisa.blogg.se

Det är meningen att det här ska vara någon form av "pepp-blogg" där jag skriver om olika saker som andra människor ofta känner igen sig känslomässigt i samt att hitta styrkan när man själv inte klarar av mer.

RSS 2.0